Spouw muur isolatie

Begin vandaag nog met besparen op uw energie rekening

SPOUWMUURISOLATIE

Gasprijzen stijgen de pan uit! Zijn uw spouwmuren niet, of zeer slecht geïsoleerd? Bespaar nu fors op uw energierekening door uw spouwmuren door Totaal isolatie Nederland te laten isoleren!

De werkwijze van Totaal isolatie Nederland

Inspectie van de spouw

Voordat wij gaan isoleren van de spouwmuur wordt eerst door onze adviseur gekeken of de spouw geschikt is voor spouwmuur isolatie en voor welke materialen er nodig zijn. Zo moet de spouwmuur breedte minimaal 3 cm zijn en mag er geen puin of afval in de spouw zitten. Met een camera wordt een visuele inspectie van de spouw uitgevoerd. Dit kan door de open voegen of door gaatjes te boren in de gevel die na inspectie weer netjes worden afgedicht met voeg of kit. De adviseur meet ook het oppervlakte m2 van het metselwerk op, waarbij ook rekening wordt gehouden met het gedeelte van de spouwmuur dat onder het maaiveld doorloopt tot de funderingsbalk. Na het uitbrengen van de offerte en de opdrachtverlening wordt in onderling overleg de datum van de uitvoering vastgesteld meestal binnen 3 tot 6 weken.

Prettiger thuis zonder gedoe

Je kan geen kosten besparen door zelf je spouw muur te isoleren. Voor deze klus moet je altijd een professioneel isolatiebedrijf inhuren met certificaten. Maar dat is wel te overzien, want onze collega's van het bedrijf Totaal isolatie Nederland zijn maximaal één dag aan het werk en hoeven niet je huis of bedrijf in. Ze spuiten het isolatiemateriaal vanaf de buitenkant in de gevel door middel van kleine gaatjes in je voeg te boren wat erna weer keuring word dicht gemaakt met voeg of kit. Geen rommel in huis dus! En aan het einde van de dag voelt je huis al prettiger aan de muren geven minder kou af en de warmte blijft beter hangen in de woning en is beter verdeeld over de ruimte. En je helpt het klimaat, omdat je minder gas verbruikt dus groen bezig.

Wanneer is isolatie niet mogelijk?

Spouwmuren die aan de buitenzijde zijn voorzien van stucwerk en schilderwerk, kunnen wij niet isoleren indien mogelijk zou u het verf kunnen laten verwijderen.

Steens metselwerk dus zonder spouwmuur! gevels dienen aan de binnenzijde te worden geïsoleerd met voorzetwanden respectievelijk soort buiten gevelisolatie.

De Voordelen in het kort:

  • Grote energiebesparing, dus lagere gasrekening, dus minder CO2 uitstoot zeer groen.
  • Zeer korte terugverdientijd, enkele jaren, hoog rendement met isolatie.
  • ISDE subsidie is mogelijk.
  • Warm in de winter, koel in de zomer.
  • Verbetering van het energielabel van uw woning of bedrijf.
  • Gebruikte materialen, EPS HR++ parels en Knauf Supafil glaswol hebben een lage milieubelasting (eco-footprint) en zijn gecertificeerd.

Wat mag u van Totaal isolatie Nederland verwachten?

De kracht van kwaliteit. Wij bieden 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en door ons aangebrachte of toegepaste materialen. Daarnaast zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd en hebben isolatie cursussen gevolgd. Wij gaan voor vakwerk en de beste kwaliteit  voor uw woning.

Werkwijze

Boren

In het voegwerk worden - volgens een patroon - gaatje geboord.

Isoleren

De isolatie wordt via de boorgaatjes - van onder naar boven - in de muur geblazen.

Afwerken

Nadat de spouw gevuld is, worden de gaatjes weer netjes met specie afgewerkt.

Nieuwsgierig geworden ?

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw woning te inspecteren en daaruit een gratis offerte te verlenen. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan met een klik hieronder begint u vandaag al met verduurzamen.