Bodem isolatie

Geen last meer van Koude voeten !

Voordelen Bodemisolatie

Bodemisolatie voorkomt dat uw woning of bedrijf onnodig teveel warmte via de kruipruimte verliest. Hiermee bespaart u honderden euro's per jaar op uw energierekening kosten.

U profiteert In de winter van optimaal van bodemisolatie. De vloer is dan gemiddeld tussen de  4 ℃ tot 6℃ warmer dan zonder bodemisolatie dus een soort van vloer verwarming !

Het isoleren van de bodem is meestal binnen één dag uitgevoerd. Daarbij wordt ervoor gezorgd dat alle rommel netjes is opgeruimd en u nergens last van heeft.

  • Bespaar jaarlijks honderden euro's op uw energie kosten.
  • Houd uw voeten lekker warm in de winter.
  • Verhoog de waarde van uw woning met energie Lebel.
  • Maak nu gebruik van de aantrekkelijke ISDE subsidie van de overheid.

Wat is bodemisolatie?

Bodemisolatie is een veel vernomen maatregel die getroffen kunnen worden in de kruipruimte. In tegenstelling tot vloer isolatie waarbij de onderkant van uw vloer wordt geïsoleerd, spreekt men van bodemisolatie wanneer de isolatielaag (zoals EPS parels of folie) op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht.

Welk van deze 2 maatregelen (bodemisolatie of vloerisolatie) voor uw woning of bedrijf geschikt is hangt af van zowel uw woning of bedrijf. Ook hangt het af van uw kruipruimte zo is vloerisolatie vaak gebruikelijker in het verlagen van uw gasverbruik, maar kan alleen in kruipruimtes die dieper zijn dan ten minste 400mm. Voor bodemisolatie geldt die beperking niet beter nog des te minder diep de kruipruimte is hoe dichter de bodemisolatie op de vloer ligt wat het resultaat juist verbetert. Bovendien is bodemisolatie een uitstekende maatregel tegen optrekkend vocht uit de kruipruimte voorkom schimmels en vocht problemen.

Uw woning geïsoleerd in 4 stappen

Aanvraag

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens in op ons offerteformulier.
 

Afspraak maken

Isoleren is maatwerk. Wij nemen contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Persoonlijk advies

De adviseur geeft u geheel gratis en vrijblijvend advies en een offerte.

Uitvoering

Na uw akkoord wordt door onze vak specialisten geïsoleerd en netjes afgerond.

Nieuwsgierig geworden ?

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw woning te inspecteren en daaruit een gratis offerte te verlenen. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan met een klik hieronder begint u vandaag al met verduurzamen.