Impregneren

Verkom doorslaand vocht 

Impregneren-Hydrofoberen

Ook doen wij het impregneren/hydrofoberen van uw woning buitenmuur, dit zorgt ervoor dat de gevel vuil- en waterafstotend wordt. Door het impregneren van de gevel heeft u geen last van doorslag, witte vlekken, vorstschade of vochtproblemen in huis.

Met het impregneren van de gevel wordt deze water- en vuilafstotend. 10 jaar garantie op de werkzaamheid van het impregneermiddel.

De ene dag een regenbui en de dag erna gaat het ook nog eens vriezen. Allemaal niet bevorderlijk voor uw gevel. Door het impregneren van uw muur kan uw gevel hier beter tegen en zullen schimmel- en vochtproblemen verleden tijd zijn.

Voordat u uw gevel laat impregneren, is het van belang dat eerst uw gevel wordt gereinigd, zodat er geen laag vuil tussen uw muur en de impregneerlaag zit.

Bij het impregneren van uw gevel wordt er een beschermlaag op uw gevel gespoten, waardoor uw gevel waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat water niet meer in de gevel kan trekken. Hierdoor zal er geen vocht meer in uw woning komen vanaf buiten. Impregneermiddelen zijn verkrijgbaar op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Bent u bezig met het milieu? Dan is impregneermiddel op waterbasis de beste optie voor u. 

Spouw vulling verzakt ?

Is jouw spouw vulling verzakt ? dat zou dus kunnen komen omdat uw gevel niet geïmpregneerd is, als u uw gevel niet laat impregneren kan de spouw vulling nat worden en dan is de kans erg groot dat uw spouw vulling verzakt laat daarom om de 10 jaar uw gevel impregneren door ons wij geven namelijk 10 jaar garantie op het impregneer middel van de fabrikant.

Werkwijze

Eerst komen wij de gevel vrijblijvend inspecteren voor een vrijblijvende offerte.
 

Als u akkoord geeft op de offerte worden alle werkzaamheden netjes en zorgvuldig uitgevoerd zodat tevreden bent.
De gevel is geimpregneerd na 6 weken beginnen de eerste resultaten te komen je ziet de gevel geen water meer opzuigen.

Nieuwsgierig geworden ?

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw woning te inspecteren en daaruit een gratis offerte te verlenen. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan met een klik hieronder begint u vandaag al met verduurzamen.